Referenser

 

VägSjäls metoder och det som erbjuds inom ramen för VägSjäl ska alltid leda till hållbara resultat. Så här säger några av VägSjäls kunder
om resultatet av genomförda insatser:

 


Anne-Marie Holmberg, Säljchef, Renall, Norrköping:

"Med sin förmåga att känna av behov och mående anpassar Anette sin coachning till att ge bra samtalsstöd på individnivå. Anette skapar verktyg som fungerar och tillsammans med hypnos blir det ett bra resultat för ett starkare inre. Jag kan varmt rekommendera Anette som ger lugn, styrka och glädje."

 

 

Namna Namne, Företag XX, Linköping:

"Vi har använt Anettes coaching till våra chefer. Vi upplever att varje chef har utvecklat sina styrkor och att vi fått en bättre kommunikation på arbetsplatsen. Vi har fått en gladare och mer välmående arbetsplats"

 

 

Namna Namne, Företag XX, Stockholm:

"Vi började med att ta in Anettes stressföreläsning. Efter medarbetarundersökningen samma år beslutade vi oss för att ta del i Anette utvecklingsprogram. Det är en insats som ännu pågår men vi har redan  märkt positiva förändringar. Bättre kommunikation, en gladare och friskare arbetasplats och ökad motivation och energi i våra arbetsgrupper är några av dem."

 

 

 Namna Namne, Företag XX, Finspång:

"Vi har genomfört flera delar i Vägsjäls utvecklingsprogram. Våra medarbetare känner tillit, har en högre kunskapsnivå och redskap att hantera sin egen situation, samtidigt som våra chefer har växt i sina förmågor. Resultatet är häpnadsväckande positivt."