Privat Coaching
VägSjäl har privat mottagning en dag per vecka. Därför kan tillgång på tider vara begränsade.

 

Vägen till personlig utveckling

Just nu efterfrågas coaching med fokus på stress- och krishantering. Om du vill så kan vi mötas on-line.

VägSjäl erbjuder personlig utveckling genom individuella samtal, coachning och hypnos. Ett programupplägg innefattar sessioner bestående av 1,5 timme per tillfälle. Rekommendation är minst 3 tillfällen. Kostnadsfri konsultation per telefon ingår. 

Personer som kommer till VägSjäl har en önskan om förändring. En önskan att bli fri från beroenden, viktproblem, sömnsvårigheter, ångest eller fobier. Eller så handlar det om livskriser, upplevd stress eller helt enkelt att man känner sig vilse och har tappat bort sig själv.
 
VägSjäl använder NLP, Neuro Lingvistisk Programmering, och Hypnos som verktyg. NLP är en samling modeller och pragmatiska tekniker som syftar till att åstadkomma önskvärda förändringar. Till skillnad från många andra terapiformer som ofta ägnar sig åt uppkomsten av problem bakåt i tiden, fokuserar NLP på att effektivt uppnå varaktiga resultat framåt i tiden.
 
Hypnos är ett naturligt och behagligt tillstånd av avslappning, likt meditation, då man har tillgång till sitt eget inre, där de omedvetna begränsningarna och föreställningarna om oss själva finns. I det tillståndet går det att kommunicera med det omedvetna för att åstadkomma önskvärda beteendeförbättringar och välmående. Eftersom ca 85 % av våra beslut fattas i det omedvetna kan det ske stora förändringar på kort tid. Vill du veta mer eller boka tid? Hör av dig!

VägSjäl erbjuder verktyget DITT INRE RUM

VägSjäl erbjuder ljudfiler som verktyg till självhjälp, fristående eller i kombination, för att snabbare nå dina önskade resultat. Beställ KROPPSVILA, SOV GOTT, DITT MENTALA RUM eller NÅ DINA MÅL genom att . Som kund i den privata mottagningen ingår ljudfilerna utan kostnad.