Vill du ha ett mentalt vaccin mot stress?

Anette Östlin
22 januari 2024

”Jag ser bara på mina fötter framför mig. Jag vågar inte lyfta blicken för där är det bara kaos”. Är en reflektion från en av mina kunder som var så stressad när vi först träffades.

I stress – ser vi inte skogen för alla träd. Vi står i ett kaos och vart vi än riktar blicken så ser vi något som behöver hanteras eller lösas. Ofta fylld av en känsla av krav, otillräcklighet och brist på tid. Till slut blir vi stressade av stressen, får tunnelseende och tappar fotfästet.

”Jag förstod hur illa ställt det var med mig när jag skulle lyssna på ljudfilen med mental träning och jag speedade upp hastigheten”  – Är en annan reflektion som verkligen gav mig ett gott skratt, samtidigt som det visar så tydlig hur galet vi lever våra liv när vi är i stress.

Men tänkt om lösningen är ganska enkel och finns inom räckhåll utan att du behöva lösa alla problem?

Själva vaccinet i injektionsform finns inte ännu, vad jag känner till, men ett mentalt vaccin som har stor verkanskraft kan jag erbjuda.

Vill du i lugn och ro börja det nya året med att ge dig själv ett mentalt vaccin som gör dig hållbar och ger dig motståndskraft mot stress?

Eller har du redan hamnat i stressloopen efter en intensiv jul- och nyårshelg utan möjlighet till återhämtning och behöver hjälp nu?

I så fall är min minikurs Lilla Stresskolan precis det du letar efter. Just nu får du dessutom ett extra förmånligt specialpris!

I kursen får du:

  • Förstå stress och varför vi upplever det så olika.
  • Du får de viktigaste grundstenarna för att hantera stress (och då menar jag inte de vanligaste rekommendationerna som att sova bättre, fysisk träning och återhämtning – vilket i och för sig är bra).
  • Du får mina ljudfiler som hjälper dig till ett inre lugn och som gör att din upplevelse av stress minskar.
  • Du får mina 10 bästa guick-fix-tips för akut stresshantering.

Här bjuder jag dig på en av mina quick-fix övningar för att snabbt minska din stressnivå: